Door de begeleiding van SenseZorg sta ik sterker in mijn schoenen waardoor ik mijn grenzen beter aangeef en beter voor mezelf op durf te komen. Ik ervaar het contact met mijn begeleiding als prettig en soms haalt ze me het bloed onder mijn nagels uit. En toch ervaar ik de begeleiding als prettig door samen aan mijn doelen te werken word ik sterker en weerbaarder.

Ik ervaar de begeleiding van SenseZorg als zeer prettig omdat al mijn vragen serieus worden behandeld. Ik ben door de begeleiding een stuk zelfstandiger geworden en zie ik dat ik meer mogelijkheden heb. Ik ervaar het contact met mijn begeleidster als zeer goed, ik voer prettige gesprekken met haar en kan ook goed met haar lachen.

E.M.

 

Ik ervaar de begeleiding van SenseZorg als zeer goed omdat iedereen erg betrokken en begaan is met mij. Hierdoor ben ik veel meer zelfbewust en heb ik delen van mijn verleden los kunnen laten. Ik ervaar het contact met mijn persoonlijk begeleider (met iedereen trouwens) als zeer prettig.
Renate ten Bokkel

 

De begeleiding van SenseZorg is voor mij erg belangrijk omdat het me elke week helpt alles op een rijtje te zetten, weer helder te zien en eventueel op te pakken. De begeleiding is er altijd voor me indien nodig en speelt er iets dringends kan ik altijd bellen. Wanneer mijn persoonlijk begeleider niet aanwezig is kan ik altijd op iemand terug vallen, ook in de weekenden. Door de begeleiding van SenseZorg praat ik makkelijker over mijn problemen en benoem meer over wat er speelt. Ook onderneem ik meer activiteiten met andere mensen wat ik voorheen buiten naar de wedstrijden van Willem II gaan niet of nauwelijks deed. Ik zou het leuk vinden als er meer workshops of andere activiteiten georganiseerd zouden worden. De kookworkshop is daar een goed voorbeeld van. Dat is wat mij betreft een verbeterpunt. Mijn persoonlijk begeleider kan goed luisteren, toont betrokkenheid en denkt mee over oplossingen. Ik kan mijn verhaal goed bij haar kwijt en doe dat ook steeds makkelijker.

J.O.

De begeleiding van SenseZorg werkt voor mij goed en soepel. De begeleidingsafspraken worden ingepland wanneer het mij uitkomt. Ik heb voor mijn gevoel de bepalende rol en kan daardoor ook aangeven wat ik wel en niet wil tijdens een begeleidingsafspraak. Wanneer ik veel drukte en onrust ervaar heb ik de mogelijkheid dit aan te geven en wordt de begeleiding daarop aangepast. Door deze ondersteuning heb ik een emotionele én psychische groei doorgemaakt waardoor mijn leefwijze ook veranderd is. Ik heb hierdoor nu de mogelijkheid om op mezelf te gaan wonen en sta positiever in het leven. Het contact met mijn persoonlijk begeleider ervaar ik als zeer positief. De communicatie verloopt prettig. In het begin is er eerst de tijd gegeven aan het elkaar leren kennen en vanuit daar zaken op pakken. Dit vind ik echt een pluspunt!

 

 

 

Sebastiaan van den Hout

 

De begeleiding van SenseZorg heeft ervoor gezorgd dat ik in mezelf ben gaan geloven mede doordat zij in mij en mijn mogelijkheden geloven. Ik zie nu de mogelijkheden die ik heb ondanks mijn beperking. Ik mag fouten maken en leer daar ook van. Zij bepalen niet maar houden mij de consequenties van mijn mogelijke gedrag voor waardoor ik soms toch andere keuzes maak. Ik ben hierdoor gegroeid en woon nu zelfstandig, iets wat ik nooit voor mogelijk had gehouden.

 

 

Ik ervaar de begeleiding van SenseZorg als uitstekend, alle medewerkers zijn ruimdenkend en positief. Er wordt 100% naar me geluisterd. Mijn persoonlijk begeleider is positief en altijd goed te bereiken. Er wordt door haar ook in oplossingen gedacht. Door de begeleiding heb ik een positiever zelfbeeld en heb geleerd aardiger voor me te zijn.

Edwin van Nieuwburg

Ik ervaar de begeleiding van SenseZorg als duidelijk, hulpvaardig en betrouwbaar. Mijn persoonlijk begeleider ervaar ik als positief, we hebben een goede vertrouwensband. Hierdoor ben ik zelfstandiger geworden en meer begripvol voor nieuwe of ongemakkelijke situaties.

 

Mijn begeleider van SenseZorg is behulpzaam en luistert goed naar mij. Door de begeleiding los ik problemen beter op en we gaan samen naar afspraken waardoor dingen waar ik tegen aan loop opgelost worden.

Ik ervaar de begeleiding van SenseZorg als zeer positief. Mijn persoonlijk begeleider houdt rekening met mijn omstandigheden, luistert goed en gaat op een tempo dat bij mij past. Hierdoor heb ik meer sociale contacten en een positiever denkbeeld.