Wie zijn wij?

Wij zijn zorgprofessionals en richten ons vooral op een positieve en gelijkwaardige benadering, waarbij jouw beleving en mogelijkheden centraal staan, wij werken met compassie. Met deze toewijding voor onze cliënt halen we meer winst uit onze begeleiding. Onze overtuiging is dat alles wat aandacht krijgt groeit. Een veilige, vertrouwelijke omgeving en het opbouwen van een band is wat wij belangrijk vinden. Alleen dan kun je samen aan de slag met het creëren van inzicht en werken aan het (her)vinden van jezelf. Daarom werken wij 1 op 1 met een persoonlijk begeleider, die bij vakantie of grote indicatie bijgestaan wordt door een tweede begeleider.

Maak kennis met het team van SenseZorg:

Joyce Snijders

Joyce Snijders

Directrice, ReAttach therapeute

De zorg heeft altijd een grote aantrekkingskracht op mij gehad. In contact met de cliënten die we ondersteunen ben ik altijd op zoek ben geweest naar waarom iemand vastloopt en hoe er een storing kan ontstaan in hun zijn. Tijdens mijn zoektocht heb ik een aantal opleidingen gedaan als NLP Master, ReAttach therapeut, systemisch werken, MBit coach en regressie therapie.

Voordat ik in 2009 startte met SenseZorg werkte ik bij een zorginstelling voor mensen met een verstandelijke beperking. Binnen deze organisatie kwamen mogelijkheden voorbij om mezelf verder te ontwikkelen en te scholen. Tien jaar later maakte ik de overstap naar psychische hulpverlening. In deze periode studeerde ik psychopathologie. 

 Ik begrijp waar het gedrag van iemand vandaan komt en benader iemand daardoor zonder oordeel. Liever werk ik samen met de cliënt aan het inzichtelijk maken waar zijn gedrag vandaan komt en draag mogelijkheden aan om het te verwerken. Ik zie mezelf als een gedegen, vanuit het hart werkende zorgondernemer. Om het draagvlak binnen SenseZorg te vergroten draag ik mijn visie over op mijn teamleden.

Sandy Snijders-Musters

Sandy Snijders-Musters

Operationeel manager, ReAttach therapeute

Niet lang nadat Joyce in 2009 is begonnen ben ik als ambulant begeleider bij SenseZorg gaan werken. Daarvoor werkte ik als slaapwacht bij de RIBW. Ik heb de volgende zorg gerelateerde opleidingen met succes afgerond: Psychopathologie, Omgaan en herkennen van psychische stoornissen, Senior begeleider Amarant academy, Expert familie zorg, ReAttach therapie, MBit coach, NLP coach, NIBHV.

Binnen SenseZorg ben ik altijd met de ontwikkelingen van het bedrijf meebewogen waardoor ik verschillende functies heb vervuld zoals ambulant begeleider, administratief medewerker, teamleider van team wonen en nu als operationeel manager en ReAttach therapeut. Ik heb een breed pakket aan werkzaamheden en ben de vertrouwenspersoon voor Joyce. Omdat ik alle ins en outs van SenseZorg ken, is deze functie mij op het lijf geschreven. Geen enkele dag is hetzelfde en dat maakt mijn werk zo boeiend.

Ik vind het geweldig dat ik bij dit mooie bedrijf mag werken, met fijne collega’s. Samen bouwen we een goede band op met de cliënten die wij ondersteunen. Ik zie cliënten groeien en daardoor mooie dingen gebeuren, daar geniet ik van.

Carlijn Pennings

Carlijn Pennings

Orthopedagoog, ReAttach therapeute

Reeds op jonge leeftijd wist ik het al, ik wil later gaan  werken met mensen! Na afronding van mijn opleiding aan de PABO realiseerde ik mij dat ik meer inzicht wilde krijgen in de theoretische achtergrond van ontwikkelings- en gedragsproblematiek bij jongeren en volwassenen. Daarom heb ik daaropvolgend succesvol de studie orthopedagogiek afgerond. Vervolgens heb ik gewerkt op een woongroep met mensen met een verstandelijke beperking en daarnaast mijn eerste ervaringen opgedaan als orthopedagoog (werkervaringsplek). Vanaf december 2014 ben ik werkzaam bij SenseZorg.

 Binnen SenseZorg ben ik gestart als ambulant begeleider, waarna ik geleidelijk steeds meer (vakinhoudelijke) taken en functies erbij heb gekregen. Inmiddels ben ik full-time orthopedagoge en werk daarnaast als ReAttach therapeute. Deze combinatie zorgt er voor dat mijn dagen zowel afwisselend als uitdagend zijn. Ik ga iedere dag met een glimlach naar mijn werk, en treed elke dag met veel plezier de nieuwe uitdagingen en situaties tegemoet. Wij werken met een diverse doelgroep waarbij ik cliënten zie groeien en ontwikkelen, ik vind het fijn dat ik hieraan een bijdrage kan leveren.

Ilse Haans

Ilse Haans

Teamleider

Hallo allemaal, graag wil ik mijzelf aan jullie voorstellen.

Ik ben Ilse Haans en sinds 2015 werkzaam binnen SenseZorg. Naast mijn werkzaamheden als ambulant persoonlijk begeleider ben ik ook werkzaam als teamleider.

Ik heb de opleiding hbo maatschappelijk werk en dienstverlening / social work gedaan met als uitstroom richting ggz-agoog. Naast mijn bachelor opleiding ben ik coach in NLP en MBit en expert in familiezorg. Als coach ga ik aan de slag om je inzicht te geven in de manier waarop jouw brein al jouw informatie verwerkt. Zo kom je er tijdens de coaching achter wat voor jou de ideale manier is dingen te veranderen en kracht te halen uit jezelf.

Ik ben dol op mijn werk en haal hier veel energie uit. Ik ben een persoon die werkt vanuit haar hart en altijd zal kijken naar de mogelijkheden om doelen te kunnen realiseren.

Ik hou van reizen, muziek en gezellige avonden met familie en vrienden. Ik ben een actief persoon en zal een uitdaging niet snel uit de weg gaan!

Monique van Gorp

Monique van Gorp

Persoonlijk begeleider

Mijn naam is Monique van Gorp ik ben 45 jaar. Na 25 jaar heel fijn gewerkt te mogen hebben als woon begeleider bij een instelling voor mensen met een verstandelijke beperking, wat ik altijd vanuit het hart heb gedaan, werd het tijd  voor een nieuwe uitdaging.

Werken vanuit het hart is SenseZorg.

Ik ben nu een jaar werkzaam bij SenseZorg en werk met veel passie en elke dag met plezier. Ik werk als persoonlijk begeleider en heb een ondersteunende/coachende rol binnen de huishoudelijke ondersteuning. 

De zorg heeft me altijd aangetrokken, de afwisseling en de uitdaging. Ik zal altijd naast de cliënt gaan staan en luisteren naar wat hun doel is, ondersteunen waar nodig om samen te kijken hoe we de doelen kunnen bereiken en te waarborgen wat er al is.

Desirée Clijsen – Smulders

Désirée Clijsen - Smulders

Persoonlijk begeleider

Sinds 01-03-2016 ben ik werkzaam als Persoonlijk begeleider bij het Ambulante team van SenseZorg.

In de 21 jaar daarvoor heb ik gewerkt met een doelgroep die zeer divers is.
Ik ben jaren geleden in de zorg gaan werken om dit vervolgens met hart en ziel te doen.

Toen SenseZorg op mijn pad kwam sprak meteen de visie mij aan, BEGELEIDEN VANUIT HET HART. Het werken met hart en ziel is wat het werk zo leuk maakt en wat ik binnen mijn werk als ambulante begeleider dagelijks toepas.

Ik kan binnen SenseZorg met mijn kwaliteiten en zeker ook die van de cliënt samen een weg vinden die passend is. Dit waardoor de cliënt ook het gevoel krijgt mee te kunnen en mogen denken over zijn eigen leven en de groei die hij/ zij daarin maakt.

Ik vind het fijn om bij SenseZorg te werken omdat de cliënten divers zijn en dat maakt mijn werk afwisselend en daardoor elke dag weer uitdagend.

Jill Roestenburg

Jill Roestenburg

Persoonlijk begeleider

Mijn naam is Jill Roestenburg. In 2012 ben ik vanuit mijn opleiding Toegepaste psychologie, aan Fontys hogeschool te Eindhoven, bij SenseZorg stage gaan lopen. Tijdens mijn stage merkte ik dat de diversiteit en openheid van de mensen mij erg aansprak. Omdat ik tijdens mijn stage verschillende zorgvragen voorbij heb zien komen waarmee wij pas aan de slag konden op het moment dat er meer kennis van de wetgeving was, ben ik de minor Recht gaan volgen aan de Avans hogeschool. Nadat ik mijn afstudeeronderzoek bij SenseZorg had afgerond en mijn diploma Bachelor Toegepaste psychologie had behaald ben ik parttime als ambulante begeleidster gaan werken bij SenseZorg.

Tijdens mijn opleiding en daarna ook in het werkveld heb ik veel mogen leren op het gebied van coachen, begeleiden, voorlichting en trainen. Wat ik vooral belangrijk vind is de van mens tot mens benadering. Het respectvol zijn tegenover elkaar, door elkaar in zijn of haar eigen waarde te laten. Door samen te kijken naar de doelen die iemand wil bereiken en hoe deze voor hem of haar het beste bereikt kunnen worden.

 Nu werk ik inmiddels 36 uur bij Sensezorg en heb ik binnen Sensezorg verschillende opleidingsmogelijkheden gekregen. Zo heb ik de opleiding tot NLP coach aan de Mind Academy afgerond en de opleiding tot familie expert.

Tijn van der Vloet

Tijn van der Vloet

Persoonlijk begeleider

Toeval bestaat niet. Als je dit leest moest dat zo zijn!

Ik ben Tijn en sinds mei 2018 werkzaam bij SenseZorg. Hoe ik bij SenseZorg terecht ben gekomen? Dat is een verhaal op zich. Na mijn opleiding LTS, MTS elektrotechniek en een jaar HTS voelde ik mij niet op mijn plek. Door mijn sterke rechtvaardigheid gevoel en het gevoel dat ik mensen wil helpen heb ik de overstap gemaakt naar HBO-V. Ik heb daardoor kennis en ervaring binnen alle gebieden van de zorg. Na mijn opleiding HBO-V  ben ik gaan werken als persoonlijk begeleider bij ASVZ. Ik ben daar als begeleider intensieve zorg voor mensen met een verstandelijke beperking zowel op wonen en dagbesteding, van licht tot ernstig, oud tot jong of intensief, werkzaam geweest. Ik hou van muziek, fietsen, films, geschiedenis, stamboomonderzoek, reizen of wandelen in de natuur. Door mijn brede opleiding en interessegebieden zijn er altijd wel een aanknopingspunten om over te praten of te ondernemen tijdens begeleidingsmomenten.

Laten we het eens hebben over wat je voelt en samen zoeken naar wat het beste bij je past, jouw verhaal is daarin leidend.

Ingeborg van Meene

Ingeborg van Meene

Persoonlijk begeleider

Ik ben Ingeborg van Meene, werkzaam als persoonlijk begeleider bij SenseZorg sinds mei 2019. Ik ben toegepast psycholoog & communicatieprofessional en heb hiervoor gewerkt bij de Kindertelefoon.

Wat ik belangrijk vind in begeleiding, is dat er écht contact gemaakt wordt. Luisteren zonder oordeel en kijken naar mogelijkheden en talenten in plaats van focussen op het negatieve. Bij SenseZorg wordt er gewerkt vanuit je hart. Dat sluit heel goed aan bij waar ik voor sta. In mijn vrije tijd ben ik graag buiten of sta ik nieuwe recepten uit te proberen in de keuken. Ik lees graag, luister veel naar muziek en dan het liefst liggend op de grond tussen mijn rondrennende konijnen.

Genoeg over mij. Hoe gaat het met jou?

Bernadet Hesselbert

Bernadet Hesselberth

Persoonlijk begeleider

Vol enthousiasme kan ik zeggen dat ik sinds april 2020 bij SenseZorg werk, als persoonlijk begeleider.

In 2002 (al even geleden!) ben ik afgestudeerd als sociaal pedagogisch hulpverlener. Ik ben in de zorg gaan werken en heb ervaring met kinderen, jongeren en volwassenen. De afgelopen jaren heb ik als gezinsbegeleider gewerkt.

Mijn eigen visie sluit aan bij die van SenseZorg: hulpverlenen vanuit het hart! Vertrouwen opbouwen. Er echt voor je zijn. En met je meedenken, zodat jij steeds verder kunt groeien.

Ik kijk uit naar onze samenwerking!

Lian Op ’t Veld

Lian op het Veld

Persoonlijk begeleider

Hoi, Ik ben Lian, per 1 mei 2020 gestart bij SenseZorg.

Hiervoor heb ik 31 jaar voor een stichting die mensen met een beperking begeleid gewerkt. In die 31 jaar heb ik met verschillende doelgroepen gewerkt. De laatste jaren heb ik de begeleiding op een meer ambulante manier vorm kunnen geven. In al die jaren heb ik allerlei opleidingen, cursussen, workshops e.d. gevolgd om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen in de zorg en het verbreden van mijn kennis, te veel om hier even snel op te noemen.

Ik wilde graag echt op een ambulante manier werken en kwam via netwerkbijeenkomsten in contact met Sense Zorg. Daar is uiteindelijk (via een andere collega hier) een uitnodiging voor een gesprek uit voortgekomen en zo heb ik de switch gemaakt hier te komen werken.

Ik vind het belangrijk cliënten in hun eigen omgeving te zien en met respect te kijken naar wat ik kan bieden zodat het goed gaat met ze. Goed kijken naar wie iemand is en samen op zoek naar de vraag hoe iemand echt te kunnen helpen. Ondersteuning bieden bij wat niet vanzelf gaat en kijken wat er allemaal goed gaat om van daaruit verder te bouwen is hoe ik graag werk. Daarnaast is, doen wat je zegt en zeggen wat je doet, een heel belangrijk uitgangspunt voor mij. Vanuit je hart dingen kunnen zeggen en doen, met respect voor iedereen.

Ik heb zin in deze nieuwe uitdaging en zeg dan ook graag, tot snel….

Mark Boutier

Mark Boutier

Begeleider

Al een lange tijd heb ik me willen inzetten voor mijn medemens. Het gebeurde dan ook regelmatig dat bekenden maar ook onbekenden met hun verhaal bij mij terecht kwamen. Ik kreeg hier altijd veel voldoening en energie uit maar ben er nooit echt verder in gegaan.

Na zelf een pittige tijd doorgemaakt te hebben ben ik me gaan ontwikkelen in persoonlijke groei, coaching en meditatie. Hierdoor heb ik geleerd om eerst voor mezelf te kiezen en daarbij naar mijn eigen gevoel en intuïtie te luisteren en hier op te vertrouwen. Dit heeft me steeds meer laten inzien dat we als mens allemaal met elkaar en onze omgeving verbonden zijn. Alles bestaat letterlijk uit energie. 

Zo ben ik ook op een bijzondere manier met SenseZorg in contact gekomen. SenseZorg werk vanuit het hart wat volledig bij mij past. Ik werk er nu vanaf eind juli 2021 en heb al veel mooie momenten meegemaakt. Door mijn eigen levenservaringen werk ik veel vanuit gevoel. Dit samen met de intentie om de client te begeleiden in zijn of haar groeiproces met vertrouwen, geduld en zonder oordeel. Ieder mens heeft een eigen verhaal en persoonlijkheid maar in de basis zijn we allemaal gelijkwaardig. Het geeft me een goed gevoel om mensen te kunnen helpen en te zien groeien in hun proces. 

Waar ik zelf van hou is samenzijn met mijn gezin, familie en vrienden. We wandelen samen veel in de natuur. En wekelijks pak ik de wielrenfiets of stap ik op de MTB om een rondje door de bossen of duinen te pakken. Ik sta voor openheid, gelijkwaardigheid, verbinding en oprecht zijn naar elkaar.

Cristel Vennix

Cristel Vennix

Begeleider

Mijn naam is Cristel Vennix, ik ben 48 jaar en woon in Udenhout. Ik ben getrouwd met Bart en wij hebben een samengesteld gezin met 2 zoontjes van 9 en 11 jaar. Ik kom oorspronkelijk uit de grafische industrie waar ik 10 jaar met veel plezier heb gewerkt, maar nadat het bedrijf failliet ging en ik kort daarna helaas weduwe werd ben ik fulltime voor mijn zoontje gaan zorgen.

 Daarna ben ik mij vrijwillig gaan inzetten voor mensen die vast liepen in de dagelijkse dingen van het leven. Wekelijks kreeg ik mensen op bezoek die graag even wilde babbelen en in de put zaten. Soms met praktische zaken en/of op maatschappelijk vlak. Het feit dat ze mij steeds kwamen opzoeken had te maken met mijn eigen levenservaring en hoe ik daar zo goed ben uitgekomen, ik heb zelf het wiel moeten uitvinden en ben daardoor een doorgewinterde ervaringskenner geworden. Hierdoor ben ik gaan beseffen dat ik hiermee meer wilde gaan doen, ik kreeg er een goed en voldaan gevoel van als deze mensen na de gesprekjes weer zin in het leven, zelfvertrouwen en zelfstandigheid terug kregen.

Het zijn vaak de kleine woordjes die van groot belang zijn.

 Ik ben Mbo opgeleid en daarnaast expertise rouw en verliescoach. Werken bij SenseZorg is wat mij betreft DE baan in een super leuk team.

Stephanie Raaijmakers

Stephanie Raaijmakers

Begeleider

Na bijna 10 jaar in Noord-Holland gewoond te hebben deed de kans zich voor om terug te keren naar Tilburg en familie. Toen we weer een beetje gesetteld waren ben ik op zoek gegaan naar een fijne baan. Via een oud-collega hoorde in van SenseZorg. De visie en werkwijze van SenseZorg spraken me gelijk aan, precies zoals ik graag wil werken. Wat een hartelijkheid, openheid, respect en waardering voor mensen. Ik ben blij vanaf november 2019 deel uit te mogen maken van dit bijzondere team. 

 Met dit werk kan je soms echt het verschil maken en dat is het mooiste wat er is. Dit verschil kan op allerlei gebieden zijn en ook in hele kleine dingen zitten. Ik vind het belangrijk om steeds te kunnen schakelen en kijken wat op dat moment voor/bij diegene past en wenselijk is. Maar zeker ook erkenning op moeilijke momenten of als dingen niet lukken, en een steun of praktische hulp zijn. Iedereen wil gehoord en gezien worden, als die basis er is kan er gekeken worden naar het waarmaken van wensen en eventuele doelen.  Tof als ik hier positief aan kan bijdragen.

 Wie weet komen we elkaar gauw een keer tegen!

Robin van Dijk

Robin van Dijk

Persoonlijk begeleider

In 2014 begon ik bij SenseZorg als stagiaire op de woongroep. Nadat ik mijn opleiding Sociaal Maatschappelijke Dienstverlening had afgerond, heb ik nog een tijdje als begeleider op de woongroep gewerkt.

Na een uitstapje van 4 jaar waarin ik als persoonlijk begeleider op het speciaal onderwijs heb gewerkt, was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Gelukkig ben ik altijd in contact gebleven met SenseZorg en werd ik hier in december 2020 weer met open armen ontvangen.

SenseZorg is een bijzonder bedrijf. Werken vanuit het hart, vanuit je gevoel. Begeleiden van mens tot mens, openheid, gelijkwaardigheid en vertrouwen. Op zoek gaan naar jouw kracht en kijken naar mogelijkheden.
Of wel, samen werken aan jouw persoonlijke groei.
En dat voelt goed!

Naast mijn fulltime baan ben ik nog bezig met mijn opleiding Pedagogiek. Ik vind het belangrijk om mijzelf te blijven ontwikkelen, dus wie weet wat er nog op mijn pad gaat komen.

Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten.

Casper Hensen

Casper Hensen

Huishoudelijke ondersteuning

Mijn naam is Casper Hensen, ik ben sinds oktober 2020 parttime in dienst bij SenseZorg en verleen ondersteuning bij de huishoudelijke ondersteuning en op administratief gebied. Ik spring dus bij waar het nodig is.

Ik heb SenseZorg leren kennen als een jonge, kleine en zeer betrokken organisatie die zich voortdurend ontwikkeld en soepel inspeelt op de vaak snel wijzigende omstandigheden en regelgeving. Het team is hecht, flexibel en staat sterk in de schoenen.

Karin Smits

Karin Smits

Huishoudelijke ondersteuning

Ik ben 57 jaar en de nestor binnen het bedrijf Sense.
Heb een relatie, geen kinderen, wel vier schatten van petekinderen, familie betekent heel voor mij. Mijn opleidingen ben begonnen als kapster vijf jaar in kapsalon gewerkt. Daarna ben ik in de catering aan de slag gegaan waar ik 28 jaar met heel veel plezier en passie heb gewerkt.
En nu heb ik het advies van de zuster op de lagere school gevolgd, werken met oudere mensen. Toen SenseZorg medewerkers zocht voor de huishoudelijke ondersteuning heb ik direct gereageerd. Tot mijn verbazing  bleek het bedrijf  van Joyce te zijn en mede geleid te worden door haar zus Sandy. Twee schatten die ik van vroeger ken en veel mee heb geknuffeld en op mijn schoot hebben gezeten toen ze nog klein waren. Het gesprek voelde als een warm bad, ik werd gehoord wat veel voor mij betekent

Ik ben een mensen mens in hart en nieren en het werk wat ik nu doe geeft mij zoveel voldoening. Wat ik beteken voor de cliënten, de ondersteuning die ik bied, het luisterend oor en wat ik daarop terug krijg van de cliënten en mijn collega’s. SenseZorg ‘vanuit het hart’ zegt genoeg.

Jolanda Bertens-Staps

Jolanda Bertens-Staps

Coördinator Huishoudelijke ondersteuning

Mijn naam is Jolanda Bertens-Staps ( 56 jaar).

Van jongs af aan wist ik dat ik voor mensen wilde zorgen…dus ben ik in de horeca gaan werken. Ik heb fulltime en parttime in de horeca gewerkt. Als parttimer in de horeca werkte ik daarnaast ook als alpha hulp bij 18K. Geweldig vond ik dat.

Maar 18K gaat stoppen dus was ik opzoek naar een ander bedrijf waar ik mijn liefde voor zorgen kwijt kon. En daar was Sensezorg die een afdeling huishoudelijke ondersteuning ging opzetten.

Na het één en ander over Sensezorg te hebben gelezen, wist ik dat ik hier op mijn plek zou zijn. In februari 2020 ben ik begonnen bij Sensezorg.

Wat ik speciaal vind aan Sensezorg is het respect voor elkaar, de korte lijntjes tussen iedereen, het prettige gevoel dat ze je geven ongeacht je functie.  De afwisseling en ( soms ook) de uitdaging om cliënten een leefbare omgeving te geven zodat ze op een prettige manier in hun eigen woning kunnen blijven wonen maakt dat ik hier helemaal op mijn plek ben.

Amber Hopmans

Amber Hopmans

Huishoudelijke ondersteuning

Mijn naam is Amber Hopmans (30 jaar)

 Ik heb een zwak voor de zorg branche, altijd al gehad. Het helpen en verzorgen van mensen dat is waar mijn hart ligt. Of dat nou was in een supermarkt als assistent leidinggevende, bij de benzinepomp of als hulp in de huishouding. Het zijn beroepen die vaak intens gewaardeerd worden dat is althans mijn ervaring, wat ik leuk vind om uit te oefenen en waar ik secuur in ben.

Een baan waar ik een band met de cliënt kan creëren om nog beter mijn vak uit te oefenen, of om gewoon een luisterend oor te zijn. Want helpen kan op vele manieren. Dat is dan ook de redenen dat ik voor SenseZorg heb gekozen. Vele mensen onder 1 dak met verschillende functies die elkaar allemaal goed behandelen. En die zorgen voor cliënten met elkaar en voor elkaar.

Monique de Brouwer

Monique de Brouwer

Huishoudelijke ondersteuning

Hoii!! Ik ben Monique de Brouwer, ik ben 32 jaar en heb samen met mijn man 2 fantastische kinderen. Sinds augustus 2020 ben ik werkzaam bij SenseZorg in de huishoudelijke ondersteuning. Hiervoor heb ik 14 jaar elders in de schoonmaak en als huishoudelijk hulp gewerkt. Via een oud collega ben ik bij SenseZorg terecht gekomen en het sprak mij al gelijk erg aan omdat ze werken vanuit het hart, het voelde al gelijk als een warm welkom. Ik ben zelf een mens vanuit hart en ziel.

Vind het fijn om in contact te zijn met mensen, voor mensen te zorgen, ondersteuning en een luisterend oor te bieden. Dit maakt dat ik elke dag met heel veel plezier naar mijn werk ga.

Krista Verhoeven

Krista Verhoeven

Huishoudelijke ondersteuning

Ik ben Krista Verhoeven. Ik werk sinds januari 2021 bij SenseZorg. Ik heb al 21 jaar een super lieve vriend en daar ook ons gezellige drukke zoontje die zorgt dat ik jong blijf.

Als jong meisje van 14 ging ik met mijn moeder samen werken om haar te helpen, op 15-jarige leeftijd haalde ik mijn diploma en ging verder studeren om iets voor mezelf te gaan doen en heb jaren in een winkel gewerkt waarna ik in de schoonmaak branche ben gaan werken omdat ik mensen meer van dienst wilde zijn. Ik hou ervan om mensen te helpen en naar ze te luisteren

Hoe ouder je wordt hoe meer je ziet dat mensen dit nodig hebben maar vaak niet durven te vragen naar hulp omdat ze vinden dat ze dit zelf moeten doen. Ik heb mijn vorige baan opgezegd omdat er een plekje vrij kwam bij SenseZorg.

Nikki van den Hoven

Nikki van den Hoven

Stagiaire

Mijn naam is Nikki van den Hoven en ik ben 19 jaar. Ik zit in mijn laatste jaar Maatschappelijke Zorg op het Koning Willem 1 College. Graag wil ik wat voor anderen betekenen en dit verder te kunnen gaan toepassen. Daarom ben ik ook dolenthousiast om mijn stage, binnen dit fantastische team, te mogen doen.

De visie, werken vanuit het hart, spreekt mij veel aan. Het ‘samen’ is iets wat ik heel erg nadrukkelijk en positief ervaar. Dit maakt onze zorg oprecht en persoonlijk en dat vind ik het állerbelangrijkste. Met veel plezier kijk ik vooruit. Ik verwacht hier nog veel te kunnen gaan leren en ik hoop nog veel te kunnen betekenen.

Persoonlijk kennismaken?

Wilt u graag persoonlijk kennis maken? Neem dan contact op voor het maken van een afspraak.

SenseZorg