"Alles wat uit het hart komt kan het hart van een ander bereiken".

Wie zijn wij?

Wij zijn zorgprofessionals en richten ons vooral op een positieve en gelijkwaardige benadering, waarbij jouw beleving en mogelijkheden centraal staan, wij werken met compassie. Met deze toewijding voor onze cliënt halen we meer winst uit onze begeleiding. Onze overtuiging is dat alles wat aandacht krijgt groeit. Een veilige, vertrouwelijke omgeving en het opbouwen van een band is wat wij belangrijk vinden. Alleen dan kun je samen aan de slag met het creëren van inzicht en werken aan het (her)vinden van jezelf. Daarom werken wij 1 op 1 met een persoonlijk begeleider, die bij vakantie of grote indicatie bijgestaan wordt door een tweede begeleider.

Maak kennis met het team van SenseZorg:

Joyce Snijders

Joyce Snijders

Directrice, ReAttach therapeute

De zorg heeft altijd een grote aantrekkingskracht op mij gehad. In contact met de cliënten die we ondersteunen ben ik altijd op zoek ben geweest naar waarom iemand vastloopt en hoe er een storing kan ontstaan in hun zijn. Tijdens mijn zoektocht heb ik een aantal opleidingen gedaan als NLP Master, ReAttach therapeut, systemisch werken, MBit coach en regressie therapie.

Voordat ik in 2009 startte met SenseZorg werkte ik bij een zorginstelling voor mensen met een verstandelijke beperking. Binnen deze organisatie kwamen mogelijkheden voorbij om mezelf verder te ontwikkelen en te scholen. Tien jaar later maakte ik de overstap naar psychische hulpverlening. In deze periode studeerde ik psychopathologie. 

 Ik begrijp waar het gedrag van iemand vandaan komt en benader iemand daardoor zonder oordeel. Liever werk ik samen met de cliënt aan het inzichtelijk maken waar zijn gedrag vandaan komt en draag mogelijkheden aan om het te verwerken. Ik zie mezelf als een gedegen, vanuit het hart werkende zorgondernemer. Om het draagvlak binnen SenseZorg te vergroten draag ik mijn visie over op mijn teamleden.

Ilse Haans

Ilse Haans

Directrice

“Ben trots op jezelf bij elke stap die je maakt om doelen te verwezenlijken. 

 Wij geloven in jou! ” 

Mijn naam is Ilse Verhoeven- Haans en ben sinds 2015 werkzaam binnen Sensezorg. In 2015 ben ik gestart als persoonlijk begeleider en al snel zat ik op mijn plek en deed de mogelijkheid zich voor om als teamleider van deze mooie organisatie te opereren. Doordat ik steeds vaker betrokken was in de bedrijfsvoering, professionalisering en ontwikkeling is de mogelijkheid ontstaan om in te stappen. Sinds mei 2022 mag ik mijzelf mede-eigenaar en dus directrice van SenseZorg noemen. Samen met Joyce zetten we ons in om SenseZorg te laten groeien en nieuwe ontwikkelingen die de organisatie bekrachtigd aan te gaan. 

Voordat ik startte bij Sensezorg heb ik ervaring op mogen doen binnen verschillende zorg organisaties. Ik heb de opleiding hbo maatschappelijk werk en dienstverlening/ social work gedaan met als uitstroom richting ggz-agoog. Naast mijn bacheloropleiding ben ik coach in NLP en MBit en expert in familiezorg.

Hedendaags houd ik mijzelf bezig met de ontwikkelingen van onze duurzame, innovatieve en snel groeiende organisatie SenseZorg. Dit doe ik niet alleen maar met geweldige medewerkers die allemaal divers en inclusief zijn. Het team maakt mij gelukkig en dit heeft mede bijgedragen aan mijn beslissing om mede-eigenaresse te worden. Ik ben een persoon die werkt vanuit haar hart en altijd zal kijken naar de mogelijkheden om doelen te kunnen realiseren. 

 De deur van Senszorg staat altijd open voor eenieder. Heb je of voel je behoefte aan een gesprek, kom dan langs, de koffie staat altijd klaar.

Sandy Snijders-Musters

Sandy Snijders-Musters

Operationeel manager, ReAttach therapeute

Niet lang nadat Joyce in 2009 is begonnen ben ik als ambulant begeleider bij SenseZorg gaan werken. Daarvoor werkte ik als slaapwacht bij de RIBW. Ik heb de volgende zorg gerelateerde opleidingen met succes afgerond: Psychopathologie, Omgaan en herkennen van psychische stoornissen, Senior begeleider Amarant academy, Expert familie zorg, ReAttach therapie, MBit coach, NLP coach, NIBHV.

Binnen SenseZorg ben ik altijd met de ontwikkelingen van het bedrijf meebewogen waardoor ik verschillende functies heb vervuld zoals ambulant begeleider, administratief medewerker, teamleider van team wonen en nu als operationeel manager en ReAttach therapeut. Ik heb een breed pakket aan werkzaamheden en ben de vertrouwenspersoon voor Joyce. Omdat ik alle ins en outs van SenseZorg ken, is deze functie mij op het lijf geschreven. Geen enkele dag is hetzelfde en dat maakt mijn werk zo boeiend.

Ik vind het geweldig dat ik bij dit mooie bedrijf mag werken, met fijne collega’s. Samen bouwen we een goede band op met de cliënten die wij ondersteunen. Ik zie cliënten groeien en daardoor mooie dingen gebeuren, daar geniet ik van.

Desirée Clijsen – Smulders

Désirée Clijsen - Smulders

Teamleider

Sinds 01-03-2016 ben ik werkzaam bij SenseZorg. Ik ben begonnen als Ambulante Persoonlijke begeleider, sinds september 2021 ben ik werkzaam als Teamleider van SenseZorg. Dit is voor mij een mooie nieuwe uitdaging waar ik elke dag weer nieuwe energie van krijg.

In de 21 jaar voordat ik bij SenseZorg werkte heb ik gewerkt met mensen met onder andere een lichamelijke – en/ of een verstandelijke beperking. Deze doelgroep was zeer divers. Ik ben jaren geleden in de zorg gaan werken om dit vervolgens met hart en ziel te doen.

Toen SenseZorg op mijn pad kwam sprak meteen de visie mij aan, BEGELEIDEN VANUIT HET HART. Het werken met hart en ziel is wat het werk zo leuk maakt en wat ik binnen mijn werk als teamleider dagelijks toepas.

Ik krijg wel eens de vraag of ik het ambulante begeleiden niet mis, daarop is mijn antwoord nee. En waarom dat zo is heeft alles te maken met het feit dat ik het niet achter me heb gelaten.

Hoe mooi is het dat ik mijn collega’s kan helpen steeds weer een stukje te groeien waardoor zij ook weer in staat zijn in hun werk de mensen waar ze mee te maken hebben te laten groeien.

Jill Roestenburg

Jill Roestenburg

Medewerker kwaliteit en beleid |Persoonlijk begeleider

Mijn naam is Jill Roestenburg. In 2012 ben ik vanuit mijn opleiding Toegepaste Psychologie stage gaan lopen bij SenseZorg. Tijdens mijn stage merkte ik dat de diversiteit en openheid van de mensen met wie ik in contact kwam mij erg aansprak. Omdat ik tijdens mijn stage verschillende zorgvragen voorbij heb zien komen waarmee wij pas aan de slag konden op het moment dat er meer kennis van de wetgeving had, ben ik de minor Recht gaan volgen. Nadat ik mijn afstudeeronderzoek bij SenseZorg had afgerond en mijn diploma had behaald ben ik parttime als ambulante begeleidster gaan werken bij SenseZorg.

Tijdens mijn opleiding en daarna ook in het werkveld heb ik veel mogen leren op het gebied van coachen, begeleiden, voorlichting en trainen. De afgelopen jaren heb ik mij verder mogen ontwikkelen tot NLP en MBit coach en familie expert. Sinds 2022 ben ik naast persoonlijk begeleidster binnen SenseZorg ook medewerker kwaliteit en beleid.

Als medewerker kwaliteit en beleid krijg ik naast de mogelijkheid om van dichtbij betrokken te zijn bij een hulpvraag, ook de mogelijkheid om van een afstand mee te kijken en de helicopterview aan te nemen. Deze nieuwe uitdaging ga ik met veel enthousiasme tegemoet. 

Wat ik vooral belangrijk vind is de van mens tot mens benadering. Het respectvol zijn tegenover elkaar, elkaar in zijn of haar eigen waarde laten. Door samen te kijken naar de doelen die iemand wil bereiken en hoe deze voor hem of haar het beste bereikt kunnen worden. Iemand in zijn of haar eigen kracht laten staan en het verkrijgen van inzichten om verder te ontwikkelen.

Tijn van der Vloet

Tijn van der Vloet

Persoonlijk begeleider

Toeval bestaat niet. Als je dit leest moest dat zo zijn!

Ik ben Tijn en sinds mei 2018 werkzaam bij SenseZorg. Hoe ik bij SenseZorg terecht ben gekomen? Dat is een verhaal op zich. Na mijn opleiding LTS, MTS elektrotechniek en een jaar HTS voelde ik mij niet op mijn plek. Door mijn sterke rechtvaardigheid gevoel en het gevoel dat ik mensen wil helpen heb ik de overstap gemaakt naar HBO-V. Ik heb daardoor kennis en ervaring binnen alle gebieden van de zorg. Na mijn opleiding HBO-V  ben ik gaan werken als persoonlijk begeleider bij ASVZ. Ik ben daar als begeleider intensieve zorg voor mensen met een verstandelijke beperking zowel op wonen en dagbesteding, van licht tot ernstig, oud tot jong of intensief, werkzaam geweest. Ik hou van muziek, fietsen, films, geschiedenis, stamboomonderzoek, reizen of wandelen in de natuur. Door mijn brede opleiding en interessegebieden zijn er altijd wel een aanknopingspunten om over te praten of te ondernemen tijdens begeleidingsmomenten.

Laten we het eens hebben over wat je voelt en samen zoeken naar wat het beste bij je past, jouw verhaal is daarin leidend.

Ingeborg van Meene

Ingeborg van Meene

Persoonlijk begeleider, ReAttach therapeute

Ik ben Ingeborg van Meene, persoonlijk begeleider en ReAttach-therapeute bij SenseZorg. In de begeleiding werk ik vanuit vertrouwen, verbinding en intuïtie. Ik luister onbevooroordeeld naar je verhaal en samen onderzoeken we je kern en wat je nodig hebt.

Inzicht krijgen in jezelf, het ontdekken van blinde vlekken en patronen. Dat is voor mij de basis voor het werken aan je hulpvraag. Samen halen we het beste in je naar boven!
In mijn werk maak ik gebruik van mijn kennis en ervaring als toegepast psycholoog, reikimaster, ReAttach therapeut en technieken vanuit NLP en mBit. Daarnaast ben ik holistisch therapeut in opleiding.

In mijn vrije tijd wandel ik graag met mijn hond, ontdek ik nieuwe muziek en probeer ik nieuwe recepten uit. Genoeg over mij. Hoe gaat het met jou?

Lian Op ’t Veld

Lian op het Veld

Persoonlijk begeleider

Hoi, Ik ben Lian, per 1 mei 2020 gestart bij SenseZorg. Hiervoor heb ik 31 jaar voor een stichting die mensen met een beperking begeleid gewerkt. In die 31 jaar heb ik met verschillende doelgroepen gewerkt. De laatste jaren heb ik de begeleiding op een meer ambulante manier vorm kunnen geven. In al die jaren heb ik allerlei opleidingen, cursussen, workshops e.d. gevolgd om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen in de zorg en het verbreden van mijn kennis, te veel om hier even snel op te noemen.

Ik wilde graag echt op een ambulante manier werken en kwam via netwerkbijeenkomsten in contact met SenseZorg. Daar is uiteindelijk (via een andere collega hier) een uitnodiging voor een gesprek uit voortgekomen en zo heb ik de switch gemaakt hier te komen werken.

Ik vind het belangrijk cliënten in hun eigen omgeving te zien en met respect te kijken naar wat ik kan bieden zodat het goed gaat met ze. Goed kijken naar wie iemand is en samen op zoek naar de vraag hoe iemand echt te kunnen helpen. Ondersteuning bieden bij wat niet vanzelf gaat en kijken wat er allemaal goed gaat om van daaruit verder te bouwen is hoe ik graag werk. Daarnaast is, doen wat je zegt en zeggen wat je doet, een heel belangrijk uitgangspunt voor mij. Vanuit je hart dingen kunnen zeggen en doen, met respect voor iedereen.

Ik zeg dan ook graag, tot snel….

Robin van Dijk

Robin van Dijk

Persoonlijk begeleider, Social Media

In 2014 begon ik bij SenseZorg als stagiaire op de woongroep. Nadat ik mijn opleiding Sociaal Maatschappelijke Dienstverlening had afgerond, heb ik nog een tijdje als begeleider op de woongroep gewerkt.

Na een uitstapje van 4 jaar waarin ik als persoonlijk begeleider op het speciaal onderwijs heb gewerkt, was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Gelukkig ben ik altijd in contact gebleven met SenseZorg en werd ik hier in december 2020 weer met open armen ontvangen.

SenseZorg is een bijzonder bedrijf. Werken vanuit het hart, vanuit je gevoel. Begeleiden van mens tot mens, openheid, gelijkwaardigheid en vertrouwen. Op zoek gaan naar jouw kracht en kijken naar mogelijkheden.
Of wel, samen werken aan jouw persoonlijke groei.
En dat voelt goed!

Naast mijn fulltime baan ben ik nog bezig met mijn opleiding Pedagogiek. Ik vind het belangrijk om mijzelf te blijven ontwikkelen, dus wie weet wat er nog op mijn pad gaat komen.

Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten.

Charlotte

Charlotte Pigmans

Persoonlijk begeleider

Volg je hart, dat klopt altijd.

Mijn hart gevolgd, dat heb ik gedaan!

Sinds 1 februari 2022 ben ik werkzaam als persoonlijk begeleider bij SenseZorg. Ik heb de opleiding HBO Maatschappelijk Werk en Dienstverlening gevolgd, met uitstroomrichting GGZ agoog. Hiervoor heb ik gewerkt bij een gemeente op het snijvlak van zorg- en veiligheid en heb ik vooral met de doelgroep ex-gedetineerden gewerkt.

De visie van SenseZorg sluit aan bij wie ik ben en hoe ik wil werken. Met oprechte interesse voor jou ondersteun ik je graag bij uitdagingen op je pad. Verbinden vanuit respect en gelijkwaardigheid vind ik belangrijke waarden en zou ik eerlijk gezegd ook niet anders kunnen of willen.

Mijn gezin (mijn man en 3 kids en niet te vergeten onze chocoladebruine labrador) is voor mij heel belangrijk. Mijn vrije tijd breng ik dan ook graag met mijn gezin door, ik hou van wandelen op een mooie plek, maar ik kan zeker ook genieten van een avondje uit met vriendinnen!

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

Monique van Gorp

Monique van Gorp

Begeleider

Mijn naam is Monique van Gorp ik ben 45 jaar. Na 25 jaar heel fijn gewerkt te mogen hebben als woon begeleider bij een instelling voor mensen met een verstandelijke beperking, wat ik altijd vanuit het hart heb gedaan, werd het tijd voor een nieuwe uitdaging; Werken vanuit het hart is SenseZorg.

In mijn functie als begeleider werk ik elke dag met passie en plezier.

De zorg heeft me altijd aangetrokken, de afwisseling en de uitdaging. Ik zal altijd naast de cliënt gaan staan en luisteren naar wat hun doel is, ondersteunen waar nodig om samen te kijken hoe we de doelen kunnen bereiken en te waarborgen wat er al is.

Cristel Vennix

Cristel Vennix

Begeleider

Mijn naam is Cristel Vennix, ik ben 48 jaar en woon in Udenhout. Ik ben getrouwd met Bart en wij hebben een samengesteld gezin met 2 zoontjes van 9 en 11 jaar. Ik kom oorspronkelijk uit de grafische industrie waar ik 10 jaar met veel plezier heb gewerkt, maar nadat het bedrijf failliet ging en ik kort daarna helaas weduwe werd ben ik fulltime voor mijn zoontje gaan zorgen.

 Daarna ben ik mij vrijwillig gaan inzetten voor mensen die vast liepen in de dagelijkse dingen van het leven. Wekelijks kreeg ik mensen op bezoek die graag even wilde babbelen en in de put zaten. Soms met praktische zaken en/of op maatschappelijk vlak. Het feit dat ze mij steeds kwamen opzoeken had te maken met mijn eigen levenservaring en hoe ik daar zo goed ben uitgekomen, ik heb zelf het wiel moeten uitvinden en ben daardoor een doorgewinterde ervaringskenner geworden. Hierdoor ben ik gaan beseffen dat ik hiermee meer wilde gaan doen, ik kreeg er een goed en voldaan gevoel van als deze mensen na de gesprekjes weer zin in het leven, zelfvertrouwen en zelfstandigheid terug kregen.

Het zijn vaak de kleine woordjes die van groot belang zijn.

 Ik ben Mbo opgeleid en daarnaast expertise rouw en verliescoach. Werken bij SenseZorg is wat mij betreft DE baan in een super leuk team.

Jasmijn

Jasmijn Ydo

Begeleider

Mijn naam is Jasmijn Ydo en ben sinds februari 2022 werkzaam bij Sensezorg. Ik heb mijn studie Health & Social Work afgerond en daarnaast parttime werkzaam als ambulant begeleider.

Tijdens mijn studie heb ik veel ervaring opgedaan in het begeleiden van anderstalige studenten in het onderwijs. In het begeleiden van studenten wilde ik maar al te graag mijn hart volgen en de student zo goed mogelijk ondersteunen. In het onderwijs is het niet vanzelfsprekend dat daar de ruimte voor is. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een andere uitdaging en bij Sensezorg terecht gekomen waar ik wel mijn hart kan volgen.

Ik vind het belangrijk om eerst een band op te bouwen samen, goed naar je te luisteren en te kijken naar wie je als persoon bent. Vanuit daar samen kijken naar welke doelen je wil bereiken en hoe je die kan gaan bereiken. Ik vind het belangrijk om mij te blijven ontwikkelen en ben nu bezig met mijn opleiding Social work.

Gregory Weinstein

Gregory Wijnstein

Begeleider

Het mooiste wat je kunt worden is jezelf, sinds ik ben gaan luisteren naar wat ik écht wil ben ik tot de kern van mijn eigen zijn gekomen. Ik hou ervan om mensen in hun kracht te laten staan en mensen beter te leren kennen door waardevolle gesprekken te voeren door de juiste vragen te stellen. Dat doe ik van nature vanuit het hart.

Door mijn ervaringen in het lager en daarna hoger onderwijs als onderwijsassistent, heb ik gemerkt dat ik een persoon ben die het beste met mensen kan werken. Door de gesprekken en lessen die kinderen en jongvolwassen mij hebben meegegeven heb ik gemerkt dat terug gaan naar de basis kan leiden tot het creëren van handvaten waarmee iedereen zichzelf kan blijven.

Het doet mij enorm goed om op verschillende momenten op een dag buiten te mogen zien. Door ambulant mensen te mogen begeleiden zal ik mijn uiterste best doen de zon mee te nemen als ik bij cliënten over de vloer kom. Bij Sensezorg heb ik in een korte tijd al veel kunnen leren en deze leerzame weg zet ik met alle vertrouwen voort om iedereen die behoefte heeft aan hulp van Sensezorg de juiste en passende hulp te kunnen bieden. We doen dit elke dag graag, vanuit het hart.

Marije Senten

Marije Senten

Begeleider

Mijn naam is Marije Senten sinds 1 juni 2022 werkzaam bij SenseZorg als ambulant begeleider. Na een aantal jaren werkzaam te zijn geweest in het bedrijfsleven, ben ik terug daar waar mijn hart ligt, de zorg.

En wat mag ik voor een fijn bedrijf werken. Werken vanuit je hart. Kijken naar de mogelijkheden gebaseerd op gelijkwaardigheid en respect. Deze visie sluit heel goed aan bij wie ik ben en hoe ik graag wil werken. Ondersteuning daar waar nodig is van mens tot mens.

In mijn vrije tijd ben ik een fanatiek sporter die ook van lekker eten houdt. Ook ga ik graag met vrienden iets gezelligs doen. Als je me nodig hebt, ben ik er voor je.

Monique de Brouwer

Monique de Brouwer

Begeleider

Mijn naam is Monique de Brouwer, ik woon samen met mijn man en 2 zoontjes (9 jaar en 13 jaar oud) in Tilburg. In mijn vrije tijd geniet ik ervan om heerlijke lange wandelingen in de natuur te maken samen met mijn man, kinderen en ons boomer hondje. Daarnaast vind ik het ook leuk om creatief bezig te zijn.

In augustus 2020 ben ik begonnen bij SenseZorg als huishoudelijke ondersteuner, hiervoor heb ik 16 jaar ergens anders in dezelfde branche gewerkt. De visie van SenseZorg spreekt mij heel erg aan omdat er gewerkt wordt vanuit hart en ziel, werken vanuit vertrouwen, verbinding, respect en gelijkwaardigheid. Dit sluit aan bij wie ik ben als persoon en hoe ik in het leven sta. 

In mijn werk als huishoudelijke ondersteuner ben ik gaan merken en voelen dat ik veel meer voor de mens kan betekenen dan alleen ondersteuning in het huishouden. Dit is voortgekomen vanuit mijn eigen levenservaring. In mijn levensjaren heb ik op verschillende vlakken heel veel levenservaring op gedaan, waar ik uiteindelijk mijn kracht uit heb gehaald en gegroeid ben tot een krachtig, liefdevol persoon die handelt vanuit verbinding en vertrouwen. Ik ben een écht mensen mens, zonder oordeel luister ik naar jou verhaal om samen te onderzoeken naar wat je nodig hebt, om meer inzichten in jezelf te krijgen en krachtiger in jezelf en in het leven komt te staan. Mijn passie is dan ook werken in de zorg, ik hou ervan om mensen in zichzelf te laten geloven en in hun kracht. Ik kijk er naar uit jou te ontmoeten en samen met jou te kijken hoe we de doelen kunnen bereiken.

Krista Verhoeven

Krista Verhoeven

Begeleider

Mijn naam is Krista Verhoeven sinds Januari 2021 werkzaam bij Sensezorg in de huishoudelijke ondersteuning en vanaf eind 2022 ga ik mijn kwaliteiten voortzetten in de begeleiding.

Samen elkaar leren kennen en een vertrouwensband opbouwen om zo van uit ons hart te ondersteunen waar nodig.  Vanuit gelijkwaardigheid en respect de behoefte en doelen te halen die er nodig zijn. Ik vind het fijn om mensen te helpen en word er blij van als we dan samen de doelen kunnen behalen.

Verder ben ik trotse moeder van een zoontje van 8 en al 24 jaar echtgenote van een lieve man die mijn steun en toeverlaat is. Samen houden we van wandelen in de natuur, mooie dingen te ontdekken en het belangrijkste samen zijn en veel plezier beleven.

Pleun Schepens

Pleun Schepens

Begeleider

Zo kwam mijn droombaan bij Sense Zorg ook ineens op mijn pad. Ik ben Pleun Schepens en ik ben sinds januari 2023 werkzaam bij Sensezorg als ambulant begeleider. Ik ben 3,5 jaar werkzaam geweest binnen de kinderopvang en volg momenteel de studie toegepaste psychologie waar ik in 2024 mijn diploma voor verwacht te krijgen. Iemand zelf de regie in handen geven en laten zien dat ze veel meer kunnen dan ze denken is mijn kracht. Hoe vaak ik in de kinderopvang gehoord heb “dit kan ik niet” en dat het ze dan toch lukt. 

Ik kijk er naar uit om jou te mogen ontmoeten en samen een feestje te vieren bij de mooie dingen die op jou liggen te wachten. Laten we in gesprek gaan samen, laten we samen groeien en laten we samen leren. Wij kunnen notabenen veel meer dan dat we denken.

Martje van Roovert

Martje van Roovert

Stagiaire

Mijn naam is Martje van Roovert en ik loop van februari tot en met juni stage bij SenseZorg. De opleiding die ik op dit moment volg is de opleiding gezondheidszorgtechnologie. Ik zit nu in mijn laatste fase van mijn opleiding, afstuderen

Tijdens mijn stage ga ik me bezighouden met de evaluatieformulieren binnen SenseZorg. Ik ga onderzoek doen naar hoe deze evaluatieformulieren het beste inzicht kunnen geven in de voortgang van de behandeling van de cliënt.

Zoals je kan lezen ben ik nog niet heel lang actief bij SenseZorg. Maar ik ben hier met open armen ontvangen en iedereen wil me ook echt helpen.

Ik ben over het algemeen 2 dagen in de week op maandag en donderdag op kantoor, dus dan zou je mij wellicht tegen kunnen komen.

In mijn vrije tijd korfbal ik graag en vind ik het leuk om iets met mijn vriendinnen te doen in het weekend. Verder ga ik graag wandelen in de bossen.

Danique Zimmerman

Danique Zimmerman

Stagiaire

Ik ben Danique Zimmerman en ik ben 19 jaar oud. Dit jaar loop ik stage bij ‘SenseZorg’. Momenteel doe ik de opleiding ‘Social Work’ en zit ik in mijn 3e leerjaar op ‘Avans Hogeschool’. 

Vorig jaar heb ik ervaring opgedaan tijdens mijn stage bij ‘Reinier van Arkel’ op de afdeling begeleid wonen. Hierbij heb ik veel kennis opgedaan van verschillende psychische problematieken. Tijdens deze stage heb ik vooral mensen één op één begeleid. 

Wat ik zo mooi vind aan ‘SenseZorg’ is, dat men werkt vanuit je hart en gevoel. Er wordt gekeken naar de positieve dingen van iemand om zo de persoon in zijn/haar kracht te zetten. Daarbij is de hulpvrager leidend. Bij deze organisatie werkt men van mens tot mens. Deze dingen sluiten goed aan bij wie ik ben als persoon en hoe ik mensen wil begeleiden. Zelf ben ik een gevoelsmens en vind het belangrijk om vanuit mijn gevoel te spreken en te handelen. 

In mijn vrije tijd ben ik graag bij mijn pony en wandel ik met mijn hond in de bossen. Verder is muziek en dansen mijn passie. 

Met een kopje thee of tijdens een wandeling luister ik graag naar wat je te vertellen hebt.

Babet op den Kamp

Babet Op Den Kamp

Stagiaire en huishoudelijke ondersteuning

Vanaf september 2022 loop ik stage bij Sensezorg. Ik ga mee naar afspraken toe samen met collega’s, maar zoek ik ook af en toe wat vragen van cliënten uit op de achtergrond. Ik zit nu in mijn tweede leerjaar van de opleiding Sociaal Werk. Dat betekend dat dit mijn eerste stage is als Sociaal Werker. Zestien uur in week zal je mij kunnen tegen komen hier bij Sense. Ik leer enorm veel zowel op school als stage. Ik vind het daarbij ook ontzettend interessant om schoolwerk toe te voegen in de praktijk. Ik vind het leuk om ieder op zijn eigen manier te leren kennen. 

Naast de ambulante begeleiding ben ik sinds februari gestart als huishoudelijke ondersteuner. Ik vind het super tof om mensen een handje te helpen die het zelf nog niet zo makkelijk hebben. Naast het schoonmaken drink ik ook graag een kopje koffie of thee met hen, zodat we elkaar steeds een beetje beter leren kennen. 

Wat ik mooi vind aan Sensezorg is dat het mij kansen biedt die andere stages mij niet hadden kunnen bieden. Denk aan de diversiteit, de kans om mezelf te ontwikkelen en vergeet de NLP trainingen niet. Ik heb het altijd al belangrijk gevonden om iedereen is zijn of haar waarde te laten. Het is belangrijk om jezelf te zijn en je daarbij ook geaccepteerd te voelen. Iedereen is uniek en iedereen mag er zijn. 

In mijn vrije tijd sport ik veel, vind ik het leuk om met mijn teckel in de bossen te wandelen en hou ik van de feestjes in de weekenden. 

Ik kijk er naar uit om de komende maanden mij hier nog verder te ontwikkelen. 

Karin Smits

Karin Smits

Huishoudelijke ondersteuning

Ik ben 57 jaar en de nestor binnen het bedrijf Sense.
Heb een relatie, geen kinderen, wel vier schatten van petekinderen, familie betekent heel voor mij. Mijn opleidingen ben begonnen als kapster vijf jaar in kapsalon gewerkt. Daarna ben ik in de catering aan de slag gegaan waar ik 28 jaar met heel veel plezier en passie heb gewerkt.

En nu heb ik het advies van de zuster op de lagere school gevolgd, werken met oudere mensen. Toen SenseZorg medewerkers zocht voor de huishoudelijke ondersteuning heb ik direct gereageerd. Tot mijn verbazing  bleek het bedrijf  van Joyce te zijn en mede geleid te worden door haar zus Sandy. Twee schatten die ik van vroeger ken en veel mee heb geknuffeld en op mijn schoot hebben gezeten toen ze nog klein waren. Het gesprek voelde als een warm bad, ik werd gehoord wat veel voor mij betekent

Ik ben een mensen mens in hart en nieren en het werk wat ik nu doe geeft mij zoveel voldoening. Wat ik beteken voor de cliënten, de ondersteuning die ik bied, het luisterend oor en wat ik daarop terug krijg van de cliënten en mijn collega’s. SenseZorg ‘vanuit het hart’ zegt genoeg.

Wilt u graag persoonlijk kennis maken?

Neem dan contact op voor het maken van een afspraak.

SenseZorg -Zorg vanuit het hart!