013-2040958 info@sensezorg.nl

Wie zijn wij?

Wij zijn zorgprofessionals en richten ons vooral op een positieve en gelijkwaardige benadering, waarbij jouw beleving en mogelijkheden centraal staan, wij werken met compassie. Met deze toewijding voor onze cliënt halen we meer winst uit onze begeleiding. Onze overtuiging is dat alles wat aandacht krijgt groeit. Een veilige, vertrouwelijke omgeving en het opbouwen van een band is wat wij belangrijk vinden. Alleen dan kun je samen aan de slag met het creëren van inzicht en werken aan het (her)vinden van jezelf. Daarom werken wij 1 op 1 met een persoonlijk begeleider, die bij vakantie of grote indicatie bijgestaan wordt door een tweede begeleider.

Maak kennis met het team van SenseZorg:

Joyce Snijders

Joyce Snijders

Directrice

De zorg heeft altijd een grote aantrekkingskracht op mij gehad. Het ondernemen in de zorg zorgde ervoor dat ik in contact met de cliënten die we ondersteunen altijd op zoek ben geweest naar waarom iemand vastloopt en hoe er een storing kan ontstaan in hun zijn. Tijdens mijn zoektocht heb ik een aantal opleidingen gedaan als NLP Master, ReAttach therapeut, systemisch werken en momenteel studeer ik voor regressie therapeut.

Voordat ik in 2009 startte met SenseZorg was ik horecaondernemer en vanaf 2000 werkte ik bij een zorginstelling voor mensen met een verstandelijke beperking. Binnen deze organisatie kwamen mogelijkheden voorbij om mezelf verder te ontwikkelen en te scholen. Tien jaar later maakte ik de overstap naar psychische hulpverlening. In deze periode studeerde ik psychopathologie. Al deze ervaringen en het doorlopen van mijn eigen proces, het verwerken van een jeugdtrauma, hebben ertoe geleid dat ik eigen onderneming in de zorg kon beginnen.

Ik begrijp waar het gedrag van iemand vandaan komt en benader hem daardoor zonder oordeel. Liever werk ik samen met de cliënt aan het inzichtelijk maken waar zijn gedrag vandaan komt en draag mogelijkheden aan om het te verwerken. Ik zie mezelf als een gedegen, vanuit het hart werkende zorgondernemer. Om het draagvlak binnen SenseZorg te vergroten draag ik mijn visie over op mijn teamleden.

Sandy Snijders-Musters

Operationeel manager

Niet lang nadat Joyce in 2009 is begonnen ben ik als ambulant begeleider bij SenseZorg gaan werken. Daarvoor werkte ik als slaapwacht bij de RIBW.

Binnen SenseZorg ben ik altijd met de ontwikkelingen van het bedrijf meebewogen waardoor ik verschillende taken heb vervuld zoals administratief medewerker, teamleider van team Wonen en nu als operationeel manager en begeleider complexe casuïstiek voor cliënten die aangemeld worden door het Zorg- en veiligheidshuis . Ik heb een breed pakket aan werkzaamheden en ben ik de vertrouwenspersoon voor Joyce. Omdat ik alle ins en outs van SenseZorg ken, is deze functie mij op het lijf geschreven. Geen enkele dag is hetzelfde en dat maakt mijn werk zo boeiend.

Ik vind het geweldig dat ik bij dit mooie bedrijf mag werken, met fijne collega’s. Samen bouwen we een goede band op met de cliënten die wij ondersteunen. Ik zie cliënten groeien en daardoor mooie dingen gebeuren, daar geniet ik van.

Sandy Snijders-Musters
Carlijn Pennings

Carlijn Pennings

Orthopedagoog

Reeds op jonge leeftijd wist ik het al; ik wil later gaan  werken met mensen! Na afronding van mijn opleiding aan de PABO  realiseerde ik mij dat ik meer inzicht wilde krijgen in de theoretische achtergrond van ontwikkelings- en gedragsproblematiek bij jongeren en volwassenen. Daarom heb ik daaropvolgend succesvol de studie orthopedagogiek afgerond. Vervolgens heb ik gewerkt op een woongroep met verstandelijke gehandicapten en heb ik daarnaast mijn eerste ervaringen opgedaan als orthopedagoog (werkervaringsplek). Vanaf december 2014 ben ik werkzaam bij SenseZorg.

Binnen SenseZorg ben ik gestart als ambulant begeleider, waarna ik geleidelijk steeds meer (vakinhoudelijke) taken en functies erbij heb gekregen. Op dit moment heb ik een combinatiefunctie waarbij ik werk als ambulante begeleider én orthopedagoog. Deze combinatie zorgt er voor dat mijn dagen zowel afwisselend als uitdagend zijn. Ik ga iedere dag met een glimlach naar mijn werk, en treed elke dag met veel plezier de nieuwe uitdagingen en situaties tegemoet. Wij werken met een diverse doelgroep waarbij ik cliënten zie groeien en ontwikkelen, ik vind het fijn dat ik hieraan een bijdrage kan leveren!

Monique van Gorp

Begeleider

Mijn naam is Monique van Gorp ik ben 44 jaar.

Na 25 jaar heel fijn gewerkt te mogen hebben als woon begeleider  voor de cliënten bij Amarant, wat ik altijd vanuit het hart heb gedaan werd het tijd voor mij voor een nieuwe uitdaging. Werken vanuit het hart is Sensezorg.

De zorg heeft me altijd aangetrokken, de afwisseling,  de uitdaging om samen met de cliënt hun doelen uit te zetten. Ik zal altijd naast de cliënt gaan staan en luisteren naar wat hun doel  is,  ondersteunen waar nodig om samen te kijken hoe we de doelen kunnen bereiken  te waarborgen wat er al is.

Ilse Haans

Ilse Haans

Persoonlijk begeleider

Ik ben Ilse Haans en werkzaam als persoonlijk begeleider en NLP coach binnen het ambulante team. Sinds maart 2015 ben ik werkzaam bij SenseZorg en heb het erg naar mijn zin. In het verleden heb ik een sociale opleiding gedaan gericht op specifieke doelgroepen. Na mijn opleiding ben ik aan het werk gegaan binnen een organisatie die gericht is op jong volwassenen met een licht verstandelijke en/of psychiatrische beperking. Daar heb ik ruim 4 jaar werkervaring op gedaan.

Ik ben bij SenseZorg gaan werken omdat de visie mij erg aansprak en ik absoluut een persoon ben die werkt  vanuit haar hart en altijd zal kijken naar de mogelijkheden om doelen te kunnen realiseren. Vanuit SenseZorg heb ik de kans gekregen om via de Mind Academy te Rotterdam de training NLP te volgen. Deze heb ik succesvol en met een prachtig certificaat afgerond.

Ik hou van reizen, muziek en wandelen met mijn hond. Ik ben een actief persoon en zal een uitdaging niet snel uit de weg gaan!

Jill Roestenburg

Persoonlijk begeleider

Mijn naam is Jill Roestenburg. In 2012 ben ik vanuit mijn opleiding Toegepaste psychologie, aan Fontys hogeschool te Eindhoven, bij SenseZorg stage gaan lopen. Tijdens mijn stage merkte ik dat de diversiteit en openheid van de mensen mij erg aansprak. Omdat ik tijdens mijn stage verschillende zorgvragen voorbij heb zien komen waarmee wij pas aan de slag konden op het moment dat er meer kennis van de wetgeving was, ben ik de minor Recht gaan volgen aan de Avans hogeschool. Nadat ik mijn afstudeeronderzoek bij SenseZorg had afgerond en mijn diploma Bachelor Toegepaste psychologie had behaald ben ik parttime als ambulante begeleidster gaan werken bij SenseZorg.

Tijdens mijn opleiding en daarna ook in het werkveld heb ik veel mogen leren op het gebied van coachen, begeleiden, voorlichting en trainen. Wat ik vooral belangrijk vind is de van mens tot mens benadering. Het respectvol zijn tegenover elkaar, door elkaar in zijn of haar eigen waarde te laten. Door samen te kijken naar de doelen die iemand wil bereiken en hoe deze voor hem of haar het beste bereikt kunnen worden.

Jill Roestenburg
Desirée Clijsen – Smulders

Desirée Clijsen – Smulders

Persoonlijk begeleider

Sinds 01-03-2016 ben ik werkzaam als Persoonlijk begeleider bij het Ambulante team van SenseZorg. In de 21 jaar daarvoor heb ik gewerkt met een doelgroep die zeer divers is. Ik ben jaren geleden in de zorg gaan werken om dit vervolgens met hart en ziel te doen. Toen SenseZorg op mijn pad kwam sprak meteen de visie mij aan, BEGELEIDEN VANUIT HET HART.

Het werken met hart en ziel is wat het werk zo leuk maakt en wat ik binnen mijn werk als ambulante begeleider dagelijks toepas. Ik kan binnen SenseZorg met mijn kwaliteiten en zeker ook die van de cliënt samen een weg vinden die passend is. Dit waardoor de cliënt ook het gevoel krijgt mee te kunnen en mogen denken over zijn eigen leven en de groei die hij/ zij daarin maakt.

Ik vind het fijn om bij SenseZorg te werken omdat de cliënten divers zijn en dat maakt mijn werk afwisselend en daardoor elke dag weer uitdagend.

Tijn van der Vloet

Persoonlijk begeleider

Toeval bestaat niet. Als je dit leest moest dat zo zijn !

Ik ben Tijn en sinds mei 2018 werkzaam bij SenseZorg. Hoe ik bij SenseZorg terecht ben gekomen? Dat is een verhaal op zich. Na mijn opleiding LTS, MTS elektrotechniek en een jaar HTS voelde ik mij niet op mijn plek. Door mijn sterke rechtvaardigheid gevoel en het gevoel dat ik mensen wil helpen heb ik de overstap gemaakt naar HBO-V. Ik heb daardoor kennis en ervaring binnen alle gebieden van de zorg. Na mijn opleiding HBO-V  ben ik gaan werken als persoonlijk begeleider bij ASVZ. Ik ben daar als begeleider intensieve zorg voor mensen met een verstandelijke beperking zowel op wonen en dagbesteding, van licht tot ernstig, oud tot jong of intensief, werkzaam geweest. Ik hou van muziek, fietsen, films, geschiedenis, stamboomonderzoek, reizen of wandelen in de natuur. Door mijn brede opleiding en interessegebieden zijn er altijd wel een aanknopingspunten om over te praten of te ondernemen tijdens begeleidingsmomenten.

Laten we het eens hebben over wat je voelt en samen zoeken naar wat het beste bij je past, jouw verhaal is daarin leidend.

Tijn van der Vloed
Nathalie Bogers

Ingeborg van Meene

Persoonlijk begeleider

Ik ben Ingeborg van Meene, werkzaam als persoonlijk begeleider bij SenseZorg sinds mei 2019. Ik ben toegepast psycholoog & communicatieprofessional en heb hiervoor gewerkt bij de Kindertelefoon.

Wat ik belangrijk vind in begeleiding, is dat er écht contact gemaakt wordt. Luisteren zonder oordeel en kijken naar mogelijkheden en talenten in plaats van focussen op het negatieve. Bij SenseZorg wordt er gewerkt vanuit je hart. Dat sluit heel goed aan bij waar ik voor sta. In mijn vrije tijd ben ik graag buiten of sta ik nieuwe recepten uit te proberen in de keuken. Ik lees graag, luister veel naar muziek en dan het liefst liggend op de grond tussen mijn rondrennende konijnen.

Genoeg over mij. Hoe gaat het met jou?

Anita van Spreuwel

Medewerker HO

Hallo, mijn naam is Anita en ik ben sinds 5 jaar in dienst van SenseZorg. Ik verzorg het interieur op het kantoor, daarnaast ben ik inzetbaar bij de huishoudelijke ondersteuning voor cliënten. Het ondersteunen van cliënten geeft me veel voldoening en levert mij tevens veel werkvreugde op. Bij het schoonmaken van het kantoor heb ik leuke gesprekken met mijn directe collega’s die allen mijn werk waarderen en rekening houden met mijn persoonlijke omstandigheden. Dit word door zeer mij gewaardeerd. Hieruit blijkt maar weer eens dat er vanuit SenseZorg met het hart gedacht en gehandeld word.

Nathalie Bogers
Nathalie Bogers

Marjolein Antonissen

Externe vertrouwenspersoon voor cliënten

Met ingang van 1 maart 2016 ben ik aangesteld als de externe vertrouwenspersoon voor SenseZorg.  Een externe vertrouwenspersoon wil zeggen dat ik geen werknemer van SenseZorg ben. Ik ben er om cliënten te ondersteunen in vertrouwelijke zaken wanneer dit nodig is.

Mijn naam is Marjolein Antonissen en ik werk inmiddels ruim negen jaar als vertrouwenspersoon voor diverse organisaties. Daarvoor heb ik 18 jaar bij de thuiszorg gewerkt. Omdat ik heb gemerkt dat mijn hart ligt bij de begeleiding van mensen heb destijds een switch in mijn loopbaan gemaakt en ben ik met veel plezier gaan werken en bijscholen in de functies van bedrijfsmaatschappelijk werker, counseler en vertrouwenspersoon. In mijn vrije tijd kook (en eet) ik graag met vrienden. En als het mooi weer is zit ik graag op mijn racefiets!

Je kunt contact met mij opnemen via tel.nr. 06-29078377 of via info@marjoleinantonissen.nl

Ik neem vervolgens zo spoedig mogelijk (dezelfde dag) telefonisch contact op met je op om te horen wat de klacht is en maak desgewenst een afspraak op korte termijn voor een gesprek.

Persoonlijk kennismaken?

Wilt u graag persoonlijk kennis maken? Neem dan contact op voor het maken van een afspraak.

Team SenseZorg

Contact

Jules de Beerstraat 60
5048 AH  Tilburg

Tel: 013-2040958
Email: info@sensezorg.nl

KVK-nr. 73392030
BTW-nr. NL859507816B01

Volg ons op: