Coaching

Binnen SenseZorg werken gekwalificeerde en ervaren zorgverleners die allemaal een NLP training gevolgd hebben. Tijdens de begeleiding kan er coaching ingezet worden, gebaseerd op kortdurend, oplossingsgericht werken. Daarbij wordt ook gekeken naar de mogelijkheden van jouw netwerk.

Het doel van coaching is het helpen van mensen bij het:

  • oplossen of beter hanteren van problemen
  • vinden van antwoorden op vragen
  • benutten van mogelijkheden waar je voorheen niet aan gedacht hebt
  • versterken van je sociaal netwerk om tot een oplossing te komen
  • ontwikkelen van kennis en vaardigheden
Coaching SenseZorg
ReAttach therapeuten

ReAttach

ReAttach is een therapie die wij ook inzetten voor onze cliënten waardoor de pijnstukken uit het verleden verwerkt worden en er ruimte en draagvlak ontstaat om het leven vanuit de basis weer op te pakken.

ReAttach brengt je in maximaal 5 sessies terug naar je oorspronkelijke zelf. Je (her)vindt je eigen kracht. Deze methodiek geeft je inzicht in jouw emoties en gebeurtenissen en verbetert het verwerken van informatie. Je ervaart in het dagelijks functioneren minder problemen. Het helpt je uit een negatieve spiraal te komen waardoor er ruimte ontstaat voor groei.

Tijdens de sessies  worden meerdere zintuigen gelijktijdig geprikkeld. Dit stimuleert het verwerkingsproces. Ook krijg je denkopdrachten hierdoor leer je snel en adequaat spanning en gebeurtenissen te relativeren en verwerken. Negatieve overlevingspatronen die invloed hebben op jouw dagelijks functioneren maken plaats voor beter aangepast gedrag.

Zo werk je inhoudelijk aan het beeld dat je van jezelf hebt in relatie met de belangrijkste personen in jouw leven. Om het meest optimale resultaat te bereiken, betrekken wij bij jeugdige cliënten ook het systeem (gezin van herkomst). ReAttach is een jonge, bewezen methodiek en geeft gegarandeerd resultaat.

Voor meer informatie over ReAttach verwijzen we u graag naar  www.reattachtherapeuten.nl

Luisterbestand voor het ervaren van rust.

Wanneer je rust ervaart kun je de dagelijkse beslommeringen beter aan. Wanneer je onrust ervaart is er niet altijd direct een aanleiding te herleiden waar dit vandaan komt.

Desiree heeft twee luisterbestanden voor je ingesproken zodat je deze ter aller tijden kunt beluisteren om weer tot rust te komen.