Dit jaar
bestaat SenseZorg
15 jaar!
SenseZorg
ReAttach

ReAttach

Een krachtige en effectieve therapeutische methode die zich richt op het optimaliseren van stress- en emotieregulatie.

SenseZorg heeft zorgprofessionals die opgeleid zijn tot ReAttach therapeuten en klaar staan om je te begeleiden in je reis naar een evenwichtiger en veerkrachtiger leven.

ReAttach is een unieke kortdurende therapeutische interventie die zich richt op het herstellen van samenhangend denken en het versterken van ontwikkelingsmogelijkheden. Deze methode wordt toegepast bij zowel kinderen als volwassenen die op zoek zijn naar ondersteuning of verder willen groeien. Het mooie aan ReAttach is dat het niet alleen helpt om inzicht te krijgen in onaangename gedachten en gevoelens, maar ook om deze op een dieper niveau te verwerken en te herplaatsen.

Een opvallende kracht van ReAttach is dat het niet afhankelijk is van traditionele praattherapie. In plaats daarvan maakt het gebruik van stemgebruik, denkopdrachten en lichte ritmische aanraking op de handen. Deze unieke combinatie stelt jou in staat om zelf de juiste informatie op te halen, te registreren en te herstructureren. Door deze oefeningen worden nieuwe hersenverbindingen gevormd, waardoor oude patronen plaatsmaken voor nieuwe inzichten en perspectieven.

Vaak vinden klachten zoals slecht slapen, stemmingswisselingen, lichamelijke ongemakken, angsten en depressieve gevoelens hun oorsprong in onverwerkte trauma’s of pijnlijke ervaringen uit het verleden. Bij SenseZorg begrijpen we dat het essentieel is om deze onderliggende trauma’s te verwerken om tot duurzame verlichting te komen. ReAttach helpt je om deze negatieve spiraal te doorbreken, zodat je weer in contact komt met je eigen kern en van daaruit bewuste keuzes kunt maken die in lijn zijn met je waarden en gevoelens.

De therapie brengt verlichting door je anders te laten kijken naar het verleden en aandacht te geven aan het heden. Dit perspectief opent deuren naar positieve ervaringen en helpt je om een positiever zelfbeeld op te bouwen, terwijl beperkende overtuigingen worden vervangen door nieuwe inzichten. Je zult merken dat je geleidelijk aan minder problemen ervaart en dat innerlijke rust weer zijn intrede doet.

Wij streven ernaar je te ondersteunen in je pad naar groei, balans en veerkracht. Onze ReAttach therapeuten zijn er om je te begeleiden, je te laten zien dat er een weg is uit de negatieve spiraal en om je te helpen jouw volle potentieel te bereiken. Samen creëren we de mogelijkheid voor verandering, heling en een hernieuwde verbinding met jezelf en de wereld om je heen.
Quote