Dit jaar
bestaat SenseZorg
15 jaar!
SenseZorg

Danique Zimmerman

Begeleider

Ik ben Danique Zimmerman en ik ben 19 jaar oud. Dit jaar loop ik stage bij ‘SenseZorg’. Momenteel doe ik de opleiding ‘Social Work’ en zit ik in mijn 3e leerjaar op ‘Avans Hogeschool’. 

Vorig jaar heb ik ervaring opgedaan tijdens mijn stage bij ‘Reinier van Arkel’ op de afdeling begeleid wonen. Hierbij heb ik veel kennis opgedaan van verschillende psychische problematieken. Tijdens deze stage heb ik vooral mensen één op één begeleid. 

Wat ik zo mooi vind aan ‘SenseZorg’ is, dat men werkt vanuit je hart en gevoel. Er wordt gekeken naar de positieve dingen van iemand om zo de persoon in zijn/haar kracht te zetten. Daarbij is de hulpvrager leidend. Bij deze organisatie werkt men van mens tot mens. Deze dingen sluiten goed aan bij wie ik ben als persoon en hoe ik mensen wil begeleiden. Zelf ben ik een gevoelsmens en vind het belangrijk om vanuit mijn gevoel te spreken en te handelen. 

In mijn vrije tijd ben ik graag bij mijn pony en wandel ik met mijn hond in de bossen. Verder is muziek en dansen mijn passie. 

Met een kopje thee of tijdens een wandeling luister ik graag naar wat je te vertellen hebt.