Dit jaar
bestaat SenseZorg
15 jaar!
SenseZorg

Jill Roestenburg

Kwaliteit en beleidsadviseur

Mijn naam is Jill Roestenburg. In 2012 ben ik vanuit mijn opleiding Toegepaste Psychologie stage gaan lopen bij SenseZorg. Tijdens mijn stage merkte ik dat de diversiteit en openheid van de mensen met wie ik in contact kwam mij erg aansprak. Omdat ik tijdens mijn stage verschillende zorgvragen voorbij heb zien komen waarmee wij pas aan de slag konden op het moment dat er meer kennis van de wetgeving had, ben ik de minor Recht gaan volgen. Nadat ik mijn afstudeeronderzoek bij SenseZorg had afgerond en mijn diploma had behaald ben ik parttime als ambulante begeleidster gaan werken bij SenseZorg.

Tijdens mijn opleiding en daarna ook in het werkveld heb ik veel mogen leren op het gebied van coachen, begeleiden, voorlichting en trainen. De afgelopen jaren heb ik mij verder mogen ontwikkelen tot NLP en MBit coach en familie expert. Sinds 2022 ben ik naast persoonlijk begeleidster binnen SenseZorg ook medewerker kwaliteit en beleid.

Als medewerker kwaliteit en beleid krijg ik naast de mogelijkheid om van dichtbij betrokken te zijn bij een hulpvraag, ook de mogelijkheid om van een afstand mee te kijken en de helicopterview aan te nemen. Deze nieuwe uitdaging ga ik met veel enthousiasme tegemoet. 

Wat ik vooral belangrijk vind is de van mens tot mens benadering. Het respectvol zijn tegenover elkaar, elkaar in zijn of haar eigen waarde laten. Door samen te kijken naar de doelen die iemand wil bereiken en hoe deze voor hem of haar het beste bereikt kunnen worden. Iemand in zijn of haar eigen kracht laten staan en het verkrijgen van inzichten om verder te ontwikkelen.