Dit jaar
bestaat SenseZorg
15 jaar!
SenseZorg

Joyce Snijders

Directrice | ReAttach therapeut

De zorg heeft altijd een grote aantrekkingskracht op mij gehad. In contact met de cliënten die we ondersteunen ben ik altijd op zoek ben geweest naar waarom iemand vastloopt en hoe er een storing kan ontstaan in hun zijn. Tijdens mijn zoektocht heb ik een aantal opleidingen gedaan als NLP Master, ReAttach therapeut, systemisch werken, MBit coach en regressie therapie.

Voordat ik in 2009 startte met SenseZorg werkte ik bij een zorginstelling voor mensen met een verstandelijke beperking. Binnen deze organisatie kwamen mogelijkheden voorbij om mezelf verder te ontwikkelen en te scholen. Tien jaar later maakte ik de overstap naar psychische hulpverlening. In deze periode studeerde ik psychopathologie.

 Ik begrijp waar het gedrag van iemand vandaan komt en benader iemand daardoor zonder oordeel. Liever werk ik samen met de cliënt aan het inzichtelijk maken waar zijn gedrag vandaan komt en draag mogelijkheden aan om het te verwerken. Ik zie mezelf als een gedegen, vanuit het hart werkende zorgondernemer. Om het draagvlak binnen SenseZorg te vergroten draag ik mijn visie over op mijn teamleden.