Dit jaar
bestaat SenseZorg
15 jaar!
SenseZorg

Karin Smits

Huishoudelijke ondersteuning

Ik ben 57 jaar en de nestor binnen het bedrijf Sense.

Heb een relatie, geen kinderen, wel vier schatten van petekinderen, familie betekent heel voor mij. Mijn opleidingen ben begonnen als kapster vijf jaar in kapsalon gewerkt. Daarna ben ik in de catering aan de slag gegaan waar ik 28 jaar met heel veel plezier en passie heb gewerkt.

En nu heb ik het advies van de zuster op de lagere school gevolgd, werken met oudere mensen. Toen SenseZorg medewerkers zocht voor de huishoudelijke ondersteuning heb ik direct gereageerd. Tot mijn verbazing  bleek het bedrijf  van Joyce te zijn en mede geleid te worden door haar zus Sandy. Twee schatten die ik van vroeger ken en veel mee heb geknuffeld en op mijn schoot hebben gezeten toen ze nog klein waren. Het gesprek voelde als een warm bad, ik werd gehoord wat veel voor mij betekent.

Ik ben een mensen mens in hart en nieren en het werk wat ik nu doe geeft mij zoveel voldoening. Wat ik beteken voor de cliënten, de ondersteuning die ik bied, het luisterend oor en wat ik daarop terug krijg van de cliënten en mijn collega’s. SenseZorg ‘vanuit het hart’ zegt genoeg.