Dit jaar
bestaat SenseZorg
15 jaar!
SenseZorg

Pleuni Cohen

Persoonlijk begeleider

Hoi, ik ben Pleuni Cohen, 29 jaar oud en sinds 2023 werkzaam bij SenseZorg. Ik ben een geboren en getogen Tilburger en woon in hartje centrum samen met mijn partner.

Als de benjamin uit een groot gezin ben ik opgegroeid in een omgeving van verbondenheid en saamhorigheid. Deze ervaring heeft mij gevormd tot een zorgzaam en empathisch persoon, die anderen graag ondersteunt en inspireert.

Het was tijdens mijn studie Social Work dat ik mijn roeping vond. Ik werd aangetrokken door de mogelijkheid om positiviteit te brengen in het sociale werk en me vooral te richten op het versterken van (zelf)vertrouwen. Ik geloof in het kijken áchter het gedrag van mensen en het ontdekken van hun unieke kwaliteiten en talenten. Ik streef ernaar om anderen te helpen hun eigen kracht te vinden en een positieve verandering in hun leven teweeg te brengen. Daarnaast ben ik een echte verbinder, niet alleen in mijn werk.

Naast mijn toewijding aan het sociale werk, heb ik een diepe liefde voor muziek. Ik beschouw muziek als een krachtig middel om emoties uit te drukken en verbinding te creëren tussen mensen. In mijn vrije tijd geniet ik onder andere van het ontdekken van nieuwe muziekgenres en het luisteren naar inspirerende melodieën.
Tot slot zet ik me in als vrijwilliger bij Avondje Uit 013. Avondje Uit biedt mensen de kans om deel te nemen aan vrijetijdsactiviteiten gericht op het maken van langdurige sociale contacten. 

Ik wil je graag leren kennen dus wie weet tot ziens!